آمریکا متشکل از 50 ایالت و 5 قلمرو است که در قاره آمریکای شمالی واقع شده است. این کشور، در غرب و شرق توسط اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس احاطه شده و از شمال هم با کشور کانادا دارای مرز مشترک زمینی می باشد. آمریکا، با جمعیتی بیش از 330 میلیون نفر به عنوان سومین کشور پرجمعیت دنیا محسوب می شود و تنوع نژادی و قومی بسیاری در این کشور به چشم می خورد.

کشور آمریکا، همواره از بهترین مقاصد برای مهاجرت چه برای زندگی و چه برای کار و تحصیل بوده است و افراد بسیاری از سراسر دنیا با دریافت انواع ویزا، به این کشور مهاجرت کرده اند. ایرانی ها برای ورود به کشور آمریکا مثل بیشتر کشورهای دنیا، نیاز به دریافت ویزا دارند و بسته به شرایط خود باید یک نوع ویزا را انتخاب نمایند. با توجه به اینکه شرایط مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت این کشور برای انواع ویزا فرق می کند، لازم است قبل از آنکه اقدام به جمع آوری مدارک خود کنید، اطلاعات دقیق و کاملی درباره انواع روش های مهاجرت به دست آورید.

در این راستا، دعوت می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید تا توضیحات مفید و جامعی در خصوص مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت این کشور ارائه دهیم.

مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت

مهاجرت به آمریکا

آمریکا از دیرباز تاکنون، به عنوان کشوری مهاجرپذیر در دنیا شناخته شده است و برای جذب مهاجران از اقوام و نژادهای مختلف، برنامه های مهاجرتی متنوع و مختلفی را فراهم آورده است. این کشور انواع ویزاها مثل ویزای تحصیلی، ویزای خانوادگی، ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری و … را ارائه می نماید و افراد طبق شرایط خود می توانند یک ویزا را انتخاب کرده و برای تهیه مدارک مربوط به آن ویزا اقدام نمایند.

با مهاجرت به آمریکا حتی می توان اقامت دائم این کشور را نیز به دست آورد که البته متقاضیان اخذ اقامت دائم آمریکا باید از یکسری شرایط برخوردار باشند. همچنین با دریافت اکثر ویزاهای آمریکا، می توان همسر و فرزندان را هم همراه خود به این کشور برد.

 اقامت دائم آمریکا

مسلماً آرزوی همه افرادی که به کشور آمریکا ‌می‌روند این است که بتوانند اقامت دائم آمریکا را به دست بیاورند. زندگی کردن در کشوری که سطح رفاه اجتماعی آن بسیار بالا، کیفیت سیستم آموزشی آن استاندارد و شرایط بسیار عالی را از نظر اقتصادی برای زندگی فراهم می‌کند قطعاً برای همه ما خوشایند خواهند بود. برای دریافت اقامت دائم آمریکا ساده‌ترین راه این است که در برنامه لاتاری شرکت کنید. اگر بتوانید در این برنامه برنده شده و سپس در جلسه مصاحبه تأییدیه آفیسر اداره مهاجرت را به دست بیاورید به ساده‌ترین شکل ممکن و بدون اینکه نیاز به هزینه کردن و یا طی کردن مسیر‌های سخت باشد توانسته‌اید شهروند کشور آمریکا باشید و بعد از چند سال گرین کارت یا اقامت دائم در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما از دیگر روش‌های دریافت اقامت دائم آمریکا می‌توان به ازدواج کردن، سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت و دریافت ویزای نخبگان اشاره نمود.

اخذ اقامت آمریکا

زمانی که افسر مرزی آمریکا، گذرنامه و ویزای شما را برای ورود به آمریکا مورد بررسی قرار داده و به شما اجازه ورود به کشور را می دهد، اجازه اقامت در آمریکا را خواهید داشت. حال این اجازه می تواند به یک زمان کوتاه محدود باشد که در این صورت به آن اقامت موقت گفته می شود و یا اینکه اقامت شما طولانی و قابل تمدید خواهد بود که در این صورت اقامت دائم می باشد.

اگر شما اقامت آمریکا را دریافت کنید، پاسپورت این کشور را ندارید و با پاسپورت کشور خود در این کشور زندگی می کنید اما در صورت داشتن گرین کارت آمریکا، مجوز اقامت دائم آمریکا را خواهید داشت و دریافت این کارت به معنای اجازه زندگی همیشگی در آمریکاست. البته گرین کارت آمریکا به مدت 10 سال اعتبار دارد و پس از این مدت نیز قابل تمدید می باشد.

بعد از دریافت گرین کارت آمریکا یا مجوز اقامت دائم آمریکا، اگر 5 سال آن را داشته باشید می توانید برای دریافت حق شهروندی آمریکا درخواست دهید. در صورتی که شهروند آمریکا شوید، قادر به دریافت پاسپورت آمریکایی خواهید بود و داشتن پاسپورت کشور هم به معنای بهره مندی از تمام حقوق یک شهروند آمریکایی می باشد. شما با داشتن این پاسپورت می توانید به بسیاری از کشورها نیز بدون دریافت ویزا مسافرت کنید.

شرایط و مراحل مهاجرت به آمریکا

افراد برای مهاجرت به هر کشوری همچون کشور آمریکا، باید از قوانین مهاجرتی آن کشور مطلع باشند و شرایط لازم را داشته باشند. شرایط مهاجرت به آمریکا با توجه به نوع روش مهاجرت افراد، متفاوت است و متقاضیان بر اساس شرایط خود باید بهترین شیوه را برای مهاجرت انتخاب نمایند. به طور مثال برای اخذ ویزای تحصیلی، نیاز است که نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های آمریکا ارائه شود و فرد از بودجه مالی کافی هم برخوردار باشد در حالی که برای مهاجرت از طریق ازدواج، نیاز به تمکن مالی نیست.

علاوه بر اینها، در اکثر روش های مهاجرت به آمریکا یکسری شرایط ثابت وجود دارند برای مثال مسلط بودن به زبان انگلیسی برای مهاجران ضروری است. افراد برای دریافت هر یک از انواع ویزای آمریکا، باید مدارک خود را ارائه دهند و سپس در مرحله مصاحبه حضور یابند. متقاضیان باید در زمان مصاحبه، هدف خود را از ورود به این کشور به طور کامل بیان کنند و سفارت را برای دریافت پذیرش قانع نمایند.

مراحل درخواست ویزای آمریکا به صورت کلی به شرح زیر است:

  • تهیه مدارک و اسناد مورد نیاز: با توجه به نوع ویزایی که انتخاب می کنید، باید اسناد و مدارک مورد نیاز آن ویزا را تهیه کرده و ارائه دهید. برخی از اسناد برای دریافت انواع ویزاها ثابت هستند مثل پاسپورت و مدارک شناسایی اما برخی دیگر از مدارک هم فقط مربوط به نوع خاص ویزای مورد خواست شماست.
  • تکمیل درخواست ‌نامه ویزا برای برنامه‌ ریزی مصاحبه: برای ثبت درخواست خود باید فرم درخواست آنلاین را از طریق مرکز درخواست الکترونیکی کنسول تکمیل نمایید.
  • پرداخت هزینه ویزا: بعد از ارسال فرم درخواست آنلاین، باید هزینه های مربوط به ویزا را نیز بپردازید.
  • شرکت در مصاحبه: پس از ارائه مدارک، تکمیل فرم درخواست آنلاین و پرداخت هزینه های مربوطه، وقت مصاحبه شما تعیین خواهد شد و شما برای آنکه بتوانید ویزا را دریافت کنید، حتما باید در مصاحبه حضور یابید. لازم به ذکر است که سفارت آمریکا در ایران فعال نیست و شما برای طی کردن مرحله مصاحبه باید به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان، امارات و … مراجعه نمایید.

بهترین روش های مهاجرت به آمریکا

در بخش های قبلی مطلب، اشاره شد که روش های مختلفی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارند که شما بر حسب شرایط خود باید یک روش را انتخاب کرده و مدارک مربوطه را آماده کنید. در این بخش می خواهیم به بررسی شرایط انواع شیوه های مهاجرت به آمریکا بپردازیم :

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

دریافت ویزای کار آمریکا و مهاجرت به این کشور از طریق کار، در حال حاضر برای ایرانی ها سخت شده است و فقط می توان ویزای H1B آمریکا را دریافت نمود. لازمه دریافت ویزای H1B آمریکا، دریافت پیشنهاد شغلی از یک شرکت یا کارفرمای آمریکایی می باشد و متقاضیان باید جاب آفر دریافت کنند. کارفرمایان آمریکایی برای استخدام نیروی کار خارجی باید به مدت 3 ماه در روزنامه ها و سایت های کاریابی آگهی دهند و اگر نتوانند طی این مدت زمان فرد مورد نظر خود را پیدا کنند، مجاز به استخدام افراد خارج از آمریکا خواهند بود.

دریافت ویزای  H1B، پروسه سخت و طولانی دارد و نیازمند برخورداری از صلاحیت های علمی، تخصصی، مدرک تحصیلی خوب، سابقه کار مرتبط و قوی، دستاوردهای بالا و… می باشد. این نوع ویزا عمدتا برای کار در مشاغل تخصصی صادر می شود به همین دلیل به مدرک دانشگاهی نیاز دارد همچنین مهاجرت به آمریکا از طریق کار، به تخصص حرفه ای در شغل خود و سابقه کاری کافی لازم دارد.

اینجا بخوانید: مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

روش محبوب برای مهاجرت به آمریکا، از طریق تحصیل است. مهم ترین شرط دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، دریافت نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های آمریکاست و بدون این نامه نمی توان برای دریافت ویزا درخواست داد. همچنین متقاضی ویزای تحصیلی باید به افسر پرونده ثابت کند که بعد از تمام شدن تحصیلات در آمریکا به کشور خود باز خواهد گشت .

برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید در یکی از آزمون های SAT یا ACT شرکت کرده و نمره قبولی را به دست آورید که بسته به نوع دانشگاه و برنامه تحصیلی که انتخاب می کنید، لازم است در یک آزمون شرکت نمایید. همچنین فارغ التحصیلان خارجی دانشگاه های آمریکا حداکثر 2 ماه پس از تحصیل خود مجاز به کاریابی و دریافت ویزای کاری خواهند بود و در غیر این صورت باید به کشور خود برگردند.

برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا، می توان از انواع بورسیه تحصیلی نیز بهره مند شد که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و در دوره دکتری ارائه می شوند. دانشجویانی که از سطح علمی بالا برخوردارند و مقالات علمی ثبت شده دارند، در اولویت بهره مندی از بورس های تحصیلی هستند البته شرایط همه برنامه های بورس تحصیلی یکسان نیست و توصیه می کنیم برای راهنمایی شدن در این زمینه با کارشناسان چاووش مهاجر تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

اینجا بخوانید: مهاجرت تحصیلی به آمریکا

اخذ اقامت آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

روش سوم برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری در آمریکا به شیوه های مختلفی امکان پذیر می باشد از جمله آنکه :

ویزای EB5

یک نوع ویزای سرمایه گذاری آمریکا، ویزای EB5 است. متقاضیان این نوع ویزا باید دارای حداقل سرمایه برای سرمایه گذاری در شرکت تجاری باشند و حداقل 10 کارگر واجد شرایط را در شرکت استخدام کنند. حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری، بر اساس مکان شرکت تعیین می شود به طوری که در روستاها و مناطق کم جمعیت نیاز به حداقل 900 هزار دلار است و در مناطق شهری حداقل باید 1.8 میلیون دلار سرمایه گذاری شود. لازم به ذکر است که با ویزای EB5 می توان برای دریافت گرین کارت یا اقامت دائم آمریکا اقدام کرد.

ویزای E2

ویزای E2، ویزایی برای مهاجرت به آمریکا با حداقل مبلغ سرمایه گذاری است. دارندگان این نوع ویزا، مجوز خرید یا راه اندازی کسب و کار جدید را دریافت می کنند و بیزینسی که قصد خرید آن را دارند، باید فعال باشد یعنی کارمند و کارگر داشته باشد. برای دریافت ویزای E2 سرمایه گذاری در آمریکا، می توان با حداقل مبلغ 100 تا 150 دلار اقدام کرد.

ویزای E1

ویزای E1 هم یک نوع ویزای سرمایه گذاری آمریکا محسوب می شود. برای دریافت این نوع ویزا، نیازی به سرمایه گذاری کردن در آمریکا نیست فقط باید به اثبات برسانید که با یک شرکت آمریکایی مشغول مبادله کالا می باشید. البته مبادله هر نوع کالایی مورد تایید نیست و ارزش کالاهای در حال مبادله باید حداقل 100 هزار دلار باشد. در این روش مهاجرت به آمریکا تا زمانی که کالا مبادله کنید، می توانید در کشور اقامت داشته باشید.

ویزای L1

ویزای L1 آمریکا را افرادی می توانند دریافت کنند که می خواهند یک شعبه از شرکت خود را در آمریکا داشته باشند. برای دریافت ویزای L1 سرمایه گذاری آمریکا، حتما باید یک شرکت در کشور خودتان داشته باشید و حداقل هم یک سال از زمان تاسیس شرکت شما گذشته باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری

مهاجرت به آمریکا با شرکت در قرعه کشی یا همان لاتاری هم امکان پذیر است. این قرعه کشی بزرگ را کشور آمریکا هر ساله برگزار می کند و سالانه هم حدود 55 هزار نفر افراد از کشورهای مختلف که تعداد مهاجران کمتری در آمریکا دارند، در این قرعه کشی قبول می شوند. کشور ایران هم در لیست کشورهای مجاز برای شرکت در لاتاری است و بعد از برنده شدن، فرد قادر به دریافت ویزای لاتاری آمریکاست و می تواند با گرین کارت به آمریکا وارد شود.

اینجا بخوانید: ثبت نام لاتاری آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد

از راه های دیگر مهاجرت و اخذ تابعیت آمریکا، از طریق تولد در آمریکاست. به طور کلی، کشورها برای اعطای تابعیت یا از سیستم خاک تبعیت می کنند و یا از سیستم خون. کشورهایی مثل دانمارک، اتریش، هلند و … تابع قوانین تبعیت از طریق خون هستند یعنی پدر یا مادر کودک متولد شده باید تبعه آن کشور باشند اما کشور آمریکا، از سیستم خاک تبعیت می کند و اگر پدر و مادری فرزند خود را در این کشور به دنیا بیاورند، فارغ از اینکه تابع کدام کشور هستند، فرزند آنها تبعه آمریکا خواهد بود.

لازم به ذکر است که تابعیت فرزند متولد شده در آمریکا هیچ گونه آثار تابعیت برای پدر و مادر او ندارد اما می تواند پس از بزرگ شدن، برای دریافت تابعیت و پاسپورت والدین خود درخواست دهد.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

برای مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت دائم این کشور می توانید از طریق ازدواج هم اقدام نمایید. ویزایی که برای این روش مهاجرت صادر می شود، تحت عنوان ویزای K1 یا فیانسه (نامزدی) می باشد. مدت اعتبار ویزای نامزدی، 3 ماه می باشد و برای کسانی که سیتیزن آمریکا باشند و بخواهند همسر یا نامزد خود را به این کشور بیاورند این روند نهایتا 1 سال تا 1 سال و نیم به طول می انجامد.

پس از اینکه شخص وارد آمریکا شود، می تواند پیگیر مراسم ازدواج خود باشد و حداکثر 3 ماه فرصت دارد مراحل قانونی ازدواج خود را طی نماید. بعد از ازدواج، یک اقامت 3 ساله نیاز است و پس از این مدت می توان برای اخذ گرین کارت آمریکا درخواست داد. اگر طی 3 ماه، ازدواجی صورت نگیرد فرد باید خاک آمریکا را ترک کند و در صورت عدم خروج از کشور، تحت پیگرد قانونی خواهد بود.

برای دریافت ویزای K1 یا فیانسه (نامزدی) نیاز است از یکسری شرایط برخوردار باشید و باید مدارکی ارائه کنید که اثبات کند شما و نامزدتان طی 2 سال گذشته با یکدیگر در ارتباط بوده اید. همچنین اگر قبلا ازدواج کرده اید باید مدارک مربوط به فوت یا طلاق از همسر خود را ارائه نمایید. ارائه پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه و سلامت پزشکی، از دیگر شرایط دریافت ویزای K1 یا فیانسه (نامزدی) می باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

از روش های دیگر برای مهاجرت به آمریکا، پناهندگی است. بر اساس اصل کنوانسیون ژنو، هرگاه شخصی در کشور خود به دلایل سیاسی، گرایشات مذهبی خاص، تبعیضات نژادی یا جنسیتی ترس شدید از شکنجه یا خطر جانی داشته باشد، می تواند در کشورهایی که عضو کنوانسیون ژنو هستند اعلام پناهندگی کند. این روش مهاجرت، خطرات بسیار زیادی دارد و ممکن است همراه با سوء استفاده های مالی یا جانی باشد.

مدارک مهاجرت به آمریکا

مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا

برای دریافت ویزای آمریکا، باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده و ارائه دهید و اگر مدارک شما ناقص باشند، احتمالا درخواست ویزای تان ریجکت شود. در ادامه، لیستی از مدارک مورد نیاز برای دریافت هر یک از ویزاهای آمریکا را قرار داده ایم اما لازم است بدانید که شما با توجه به شرایط و نوع ویزا درخواستی، باید مدارک و اسناد دیگری را نیز ارائه دهید.

  • پاسپورت معتبر با اعتبار بیش از 6 ماه
  • گذرنامه موقت از سفارت آمریکا به همراه فیش پرداختی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • 2 قطعه عکس 5*5 استاندارد
  • ترجمه تمامی صفحات شناسنامه
  • ترجمه کارت ملی
  • ترجمه اسناد ملکی یا اجاره نامه در صورت وجود
  • ترجمه اسناد ازدواج در صورت متاهل بودن
  • ترجمه اسناد طلاق در صورت طلاق گرفتن
  • ارائه سند تمکن مالی مربوط به گردش حساب حداقل 6 ماه گذشته
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی اشتغال به تحصیل (برای افراد محصل)
  • ارائه پروانه مطب (برای پزشکان)
  • ارائه حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • ارائه سند پرداخت مالیات یا لیست بیمه نامه کارمندان (برای کارمندان بخش خصوصی)
  • ارائه حکم پرسنلی یا کارگزینی (برای کارمندان بخش دولتی)

مهاجرت به آمریکا با و بدون وکیل

هر یک از کشورهای دنیا، دارای قوانین مهاجرت مختص به خود هستند و برای مهاجرت به این کشورها باید قوانین آنها را مورد توجه قرار دارد. اگر قصد مهاجرت به آمریکا دارید، باید با قواعد و مقررات ناظر بر اتباع خارجی در این کشور آشنا باشید به طور مثال باید بدانید که این کشور در چه شرایطی به اتباع سایر کشورها اقامت یا تابعیت می دهد.

شما خودتان هم می توانید بدون وکیل، امور مربوط به مهاجرت خود را انجام دهید اما استخدام یک وکیل مهاجرتی خوب که با قوانین حقوقی کشور مقصد آشنایی دارد، نقش موثری در آسان تر شدن روند اخذ ویزا دارد و به فردی که قصد مهاجرت دارد، کمک زیادی می کند. با استخدام وکیل مهاجرت می توان کلیه اقدامات و پروسه های مربوط به مهاجرت به آمریکا را به او سپرد و دیگر نیازی به انجام اقدامات خاص از سوی شما نخواهد بود.

هزینه زندگی و اقامت آمریکا

هزینه دریافت ویزا، زندگی و اقامت در آمریکا

طی مراحل دریافت ویزای آمریکا یکسری هزینه ها را پرداخت خواهید کرد و برای زندگی در کشور هم باید هزینه های زندگی و تحصیل خود را پیش بینی کنید. در این بخش از مطلب می خواهیم راجع به هزینه های دریافت ویزا، هزینه های زندگی و اقامت در آمریکا توضیح دهیم:

هزینه های ویزا

هزینه های ویزا برای مهاجرت به آمریکا بسته به نوع ویزای شما تعیین می شود که به شرح زیر می باشد :

  • هزینه ویزای توریستی آمریکا : بیش از 160 دلار
  • هزینه ویزای نامزدی آمریکا : حدودا 265 دلار
  • هزینه ویزای ازدواج یا ویزای خانوادگی آمریکا : بیش از 859 دلار
  • هزینه ویزای لاتاری آمریکا : بیش از 545 دلار
  • هزینه ویزای تحصیلی آمریکا، با احتساب کارمزد SEVIS : بیش از 510 دلار
  • هزینه ویزای سرمایه گذاری آمریکا : بیش از 205 دلار

هزینه های حقوقی

هزینه دیگر برای دریافت ویزای آمریکا، هزینه های حقوقی است. با توجه به پیچیده بودن قوانین مهاجرتی آمریکا، توصیه می شود برای پیگیری مراحل دریافت ویزای خود حتما از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید تا با مشکلات کمتری روبرو شوید. هزینه خدمات حقوقی و استخدام وکیل مهاجرت به طور متوسط می تواند 5 تا 15 هزار دلار باشد.

هزینه های سفر

هزینه های سفر شامل هزینه خرید بلیط، هزینه سفر به یکی از کشورهای همسایه جهت حضور در مرحله مصاحبه و… هستند.

هزینه معاینات پزشکی

تمام متقاضیان ویزاهای آمریکا باید توسط پزشک مورد تایید این کشور تحت معاینات پزشکی قرار بگیرند. هزینه معاینه پزشکی بسته به دستمزد پزشک و کشور محل اقامت متفاوت است اما به طور متوسط ​​بین 100 تا 500 دلار می باشد.

هزینه دریافت گرین کارت

هزینه های دریافت گرین کارت آمریکا بستگی به نوع گرین کارت دارد به طور مثال هزینه تشکیل پرونده دولتی برای گرین کارت خانوادگی 1760 دلار برای متقاضی از داخل ایالات متحده و 1200 دلار برای متقاضی ساکن خارج از ایالات متحده می باشد.

هزینه مهاجرت به آمریکا و ترجمه مدارک به زبان انگلیسی

برای مهاجرت به آمریکا باید مدارک خود را به صورت ترجمه شده ارائه دهید و ترجمه مدارک هم باید در دارالترجمه رسمی انجام گیرد. نرخ ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی برای هر نوع مدرک متفاوت می باشد.

هزینه های زندگی

کشور آمریکا، در مجموع یک کشور با هزینه های زندگی نسبتا گران است و این گرانی در شهرهای بزرگی مثل نیویورک، سن فرانسیسکو و… بیشتر مشهود است البته باید گفت وضعیت اشتغال و درآمدها نیز خوب است و با درآمد بالایی که برای مشاغل مختلف در نظر گرفته شده است، مردم می توانند زندگی مرفهی داشته باشند.

هزینه زندگی در آمریکا برای یک شخص بدون در نظر گرفتن هزینه ماهانه مسکن، حدود 980 دلار در ماه است و هزینه زندگی یک خانواده 4 نفره نیز حدود 3300 دلار می باشد. همچنین هزینه اجاره ماهانه مسکن در آمریکا، برای آپارتمان های یک خوابه مرکز شهر حدود 1700 دلار و برای آپارتمان های یک خوابه خارج از شهر حدود 1300 دلار است. آپارتمان های سه خوابه مرکز شهر و خارج شهر نیز به ترتیب حدود اجاره 3 هزار و 2200 دلاری دارند.

برای مهاجرت به آمریکا چقدر پول لازم است؟

خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد برگزاری برنامه لاتاری از سوی کشور آمریکا هستیم. اگر شما برنده لاتاری شوید می‌توانید شهروند کشور آمریکا شده و در نتیجه با کمترین هزینه عازم کشور آمریکا خواهید شد. در غیر این صورت باید برای مهاجرت به آمریکا هزینه کنید. برای تهیه مدارک، معادل‌سازی آن‌ها، گرفتن وقت سفارت، انجام آزمایشات بیومتریک و انگشت‌ نگاری و همچنین تمکن مالی مبلغی در نظر گرفته می‌شود که سالانه توسط سفارتخانه کشور آمریکا اعلام شده و متقاضیان مهاجرت به کشور آمریکا باید براساس این مدارک عمل نمایند. شاید تصور کنید که هزینه مهاجرت به آمریکا زیاد می‌شود ولی اجازه دهید در جلسه مشاوره کارشناسان ما در چاوش مهاجر توضیحات کامل را برای شما ارائه کنند.

برای مثال وقتی در مورد بحث تمکن مالی صحبت می‌کنیم مقدار موجودی حساب شما حداقل در سه ماه اخیر بر اساس روشی که می‌خواهید به کمک آن به کشور به آمریکا مهاجرت کنید متفاوت خواهد بود. در واقع تمکن مالی برای کسی که با هدف سرمایه‌گذاری به آمریکا می‌رود با کسی که قصد ادامه تحصیل را دارد کاملاً متفاوت است. پس بدون اینکه برای خود تصویرسازی کنید ابتدا با کارشناسان ما در چاوش مهاجر صحبت نمایید.

مدت زمان مهاجرت به آمریکا چقدر است؟

مدت زمان صدور انواع ویزای آمریکا با توجه به نوع ویزا تعیین می شود. ویزای توریستی حدود 30 روز پس از انجام مراحل مصاحبه صادر می گردد یا زمان صدور ویزای تحصیلی حدود 120 روز پیش از شروع ترم تحصیلی است. به طور کلی، زمان صدور ویزا وابسته به عواملی است، در برخی موارد پردازش ویزا می تواند بیشتر از 6 ماه هم طول بکشد. اگر در مصاحبه به شما گفته شود که صدور ویزا نیازمند بررسی های بیشتری است، باید منتظر باشید تا درخواست تان بررسی شود.

همچنین احتمال ریجکتی ویزای آمریکا نیز وجود دارد و از مهم ترین دلایل ریجکتی عبارتند از:

  • مصاحبه به خوبی انجام نشده باشد.
  • تمکن مالی لازم را نداشته باشید.
  • تاریخچه سفری شما مناسب نباشد.
  • انگیزه شما از سفر مشخص نباشد.
  • اسناد و مدارک شما ناقص باشد.
  • و…

برای رفع ریجکتی ویزای آمریکا باید نواقص مربوط به پرونده تان را بررسی نمایید و نامه ای هم به سفارت آمریکا ایمیل بزنید. ریجکت شدن ویزا، صدور آن را تا ماه ها به تاخیر می اندازد پس توصیه می شود مدارک را صحیح و کامل ارائه دهید.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای نخبگان

افراد نخبه می توانند ویزای ویژه نخبگان آمریکا را دریافت کرده و به این کشور مهاجرت کنند. این نوع ویزا برای افراد زیر صادر می شود:

  • افرادی که دارای استعدادهای استثنایی در زمینه ‌های ورزشی، هنری و یا علمی می باشند (بازیگران، موزیسین ‌ها، ورزشکاران اینفلوئنسرها، یوتیوبرهای معروف و…)
  • اساتید دانشگاه و پژوهشگران برجسته دانشگاهی که دارای حداقل 3 سال سابقه تدریس و پژوهش می باشند و در سطح بین المللی مطرح هستند.
  • مدیران ارشد اجرایی که کسب و کاری را در خارج از آمریکا اداره می کنند.

متقاضیان واجد شرایط این نوع ویزا باید در حوزه فعالیت خود کارنامه درخشانی داشته باشند به طور مثال دارا بودن جوایز ارزنده بین المللی، داشتن مقالات منتشر شده بین المللی، برخورداری از کسب و کاری با درآمد بالا و … ویزای ویژه نخبگان را افراد بسیار کمی می توانند دریافت کنند زیرا اخذ پذیرش این ویزا بسیار سخت است.

لیست مشاغل مورد نیاز آمریکا

آیا می‌دانید اگر شما بتوانید برای مشاغل مورد نیاز آمریکا درخواست دهید شانس پذیرش شما از طریق مهاجرت کاری برای ورود به آمریکا افزایش می‌یابد؟ وقتی در مورد مشاغل مورد نیاز صحبت می‌کنیم، یعنی کشور مربوطه دچار کمبود نیرو در این مشاغل شده است. بنابراین اتباع خارجی که دارای تخصص و سابقه کار در این حرفه‌ها باشند، به راحتی می‌توانند امور مهاجرت خود را انجام دهند. از جمله مشاغل مورد نیاز آمریکا عبارتند از:

  1. توسعه دهنده نرم‌افزار
  2. پزشک پرستار
  3. دستیار پزشک
  4. فیزیوتراپی
  5. تحلیل‌گر امنیت اطلاعات
  6. مدیریت امور مالی
  7. مدیریت آی تی
  8. توسعه دهنده وب
  9. دندانپزشک
  10. وکیل
  11. دامپزشک
  12. پزشک
  13. کارشناس تدارکات و آمایشگر
  14. تحلیل‌گر تحقیقات بازار

داشتن تخصص در هر یک از شغل‌های نام برده و همچنین سابقه کاری، دو شرط بسیار مهم جهت ارائه درخواست برای دریافت فرصت شغلی می‌باشند.

مهاجرت از کانادا به آمریکا

برخی از پاسپورت‌های کشور‌های اروپایی اعتبار بسیار زیادی دارند به گونه‌ای که شما با ویزا و پاسپورت آن‌ها می‌توانید به چند کشور دیگر سفر کنید. برای مثال فرض کنیم که شما به فکر مهاجرت از کانادا به آمریکا هستید و می‌خواهید بدانید که آیا امکان استفاده از ویزا و یا پاسپورت کانادا برای این مهاجرت وجود دارد یا خیر. لازم است بدانید که اگر شما پاسپورت معتبر کانادایی را در اختیار داشته باشید تنها برای سفر توریستی می‌توانید به کمک این ویزا وارد کشور آمریکا شده و حداکثر ۶ ماه در داخل خاک آمریکا اقامت داشته باشید.

البته لازم نیست که این ۶ ماه به صورت متوالی باشد بلکه شما می‌توانید در مقاطع زمانی مختلف وارد کشور آمریکا شوید تا فرصت شش ماهه شما به اتمام برسد. اما اگر می‌خواهید برای سفر‌های غیر توریستی از کانادا به آمریکا بروید هیچ راهی جز دریافت ویزای کشور آمریکا وجود ندارد. بنابراین کسانی که به فکر مهاجرت از کانادا به آمریکا هستند می‌توانند در ابتدا با دریافت ویزای توریستی یکبار وارد کشور آمریکا شده و از شرایط زندگی اجتماعی آن دیدن نمایند. همچنین در صورتی که نیاز به انجام یکسری مراحل قانونی و اداری جهت انجام مهاجرت بود در این شش ماه امور را انجام داده و سپس برای مهاجرت خود ویزای مورد نظر را از کشور آمریکا به دست بیاورند.

مشاوره مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت دائم این کشور

در این مطلب از وبسایت موسسه مهاجرتی چاووش مهاجر، توضیحات کاملی راجع به روش های مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت این کشور ارائه کردیم. شما می توانید بر حسب شرایطی که دارید، برای یکی از ویزاهای آمریکا درخواست دهید و بر اساس نوع ویزای خود، امکان دریافت اقامت دائم کشور را نیز خواهید داشت. اگر شما هم تصمیم دارید به آمریکا مهاجرت کنید اما سوالات و ابهاماتی دارید، می توانید با کارشناسان ما در چاوش مهاجر ارتباط برقرار کنید و از مشاوره های لازم بهره مند شوید.

سوالات متداول

برای مهاجرت به آمریکا چه روش هایی وجود دارند؟

مهاجرت به آمریکا از طریق روش های مختلفی مثل تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و … امکان پذیر می باشد.

آیا مهاجرت به آمریکا از طریق ورود به کار امکان پذیر است؟

بله، با دریافت جاب آفر از یک کارفرما یا شرکت آمریکایی می توان ویزای کار این کشور را دریافت کرد.

آیا آمریکا ویزای خانوادگی ارائه می کند؟

بله، یکی از انواع ویزای آمریکا، ویزای خانوادگی است.