مهاجرت داروسازان به آمریکا

اگر تصمیم گرفته‌اید به عنوان یک داروساز به کشورهای خارجی مهاجرت نمایید، ما به شما مهاجرت به آمریکا را پیشنهاد می‌کنیم. اما شما باید بدانید مزایای مهاجرت داروسازان به آمریکا چیست و برای ورود به این کشور، چه شرایط و مدارکی مورد نیاز است. پیشنهاد ما این است در اولین قدم چند دقیقه وقت خود را برای مطالعه این مطلب کنار بگذارید تا اطلاعات اولیه در مورد مهاجرت داروسازان به آمریکا را به دست بیاورید.

چرا مهاجرت داروسازان به آمریکا را پیشنهاد می ‌کنیم؟

برای انتخاب یک کشور جهت مهاجرت کاری، باید بدانید چه منافعی در آینده در پیش روی شما قرار دارد. مهمترین مزایای مهاجرت داروسازان به آمریکا عبارتند از:

  • فرصت‌های شغلی بسیار زیادی در انتظار شما خواهد بود. شما می‌توانید در بیمارستان‌ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های داروسازی و داروخانه‌های متعددی که در کشور آمریکا وجود دارد، مشغول به کار شوید.
  • سیستم آموزشی کشور آمریکا واقعاً پیشرفته است. حتی بعد از فارغ‌التحصیلی یا جهت شرکت در دوره‌های آموزشی، می‌توانید در یک بستر علمی بسیار باکیفیت، مهارت‌های علمی و عملی خود را ارتقا دهید.
  • درآمد رشته داروسازی در کشور آمریکا نسبتاً بالا است و این رشته جزء مشاغل پردرآمد کشور آمریکا به حساب می‌آید. بنابراین برای تامین هزینه‌های زندگی، شرایط بسیار ایده‌آلی برای شما رقم می‌خورد.
  • لازم به ذکر است که رشته داروسازی یکی از رشته‌های باثبات در کشور آمریکا شناخته شده است. یعنی شما به محض اینکه وارد این کشور شدید، می‌توانید کسب و کار خود را سریعاً راه‌اندازی کرده و درآمد خوبی داشته باشید.

میزان درآمد داروسازان در کشور آمریکا چقدر است؟

دومین فاکتوری که باید در مهاجرت داروسازان به آمریکا به آن توجه داشته باشید، بحث درآمدی است که در پیش روی شما خواهد بود. در واقع برای انتخاب یک کشور باید مطمئن شوید درآمد شغلی شما در کشور مربوطه به اندازه‌ای است که بتوانید در رفاه اجتماعی قرار داشته باشید؛ شرایط خوبی را برای خانواده رقم بزنید و پس‌اندازی را کنار بگذارید. مهم‌ترین عواملی که بر روی درآمد داروسازان در آمریکا تاثیر می‌گذارد عبارتند از:

  • آخرین مدرک تحصیلی
  • تخصص داروسازان
  • سابقه کاری
  • محل قرارگیری داروخانه از نظر موقعیت جغرافیایی و در نتیجه میزان نیاز آن منطقه به داروخانه

شرایط مهاجرت داروسازان به آمریکا

شرایط مهاجرت داروسازان به آمریکا به شرح زیر می باشد:

  • شما حتماً باید دکتری داروسازی معتبری را از نظر سیستم آموزشی کشور آمریکا داشته باشید. بنابراین مدرک دکتری شما معادلسازی می‌شود. در صورتی که مورد تایید قرار گرفت، می‌توانید برای مهاجرت به کشور آمریکا اقدام نمایید.
  • شما باید آزمون زبان انگلیسی آیلتس یا تافل را شرکت کرده و حداقل نمره قبولی را دریافت نمایید.
  • باید گواهی تمکن مالی داشته باشید.
  • لازم است مدرکی ارائه کنید که عدم سوءپیشینه شما را نشان می‌دهد. این عدم سوء‌پیشینه علاوه بر سابقه کیفری، فعالیت سیاسی شما را نیز شامل خواهد شد.
  • لازم است دوره کارآموزی تکنسین داروسازی در کشور آمریکا را سپری نمایید.
  • باید از یک کارفرمای آمریکایی جاب آفر دریافت کنید
  • باید به عنوان داروساز، مجوز کار داروسازی حداقل به مدت ۲ سال داشته باشید تا در کشور آمریکا نیز مجوز کاری در اختیار شما قرار گیرد.

مهاجرت به آمریکا

برای دریافت مجوز کار داروسازی در آمریکا چکار کنیم؟

طبق قوانین کشور آمریکا، تمام کسانی که به عنوان داروساز به کشور آمریکا مهاجرت می‌کنند، باید در آزمون اساسی fpgee شرکت کنند. این آزمون تحت کمیته انجمن ملی داروسازان آمریکا برگزار می‌شود و آمادگی داروسازان برای شروع فعالیت در ایالات متحده آمریکا را ارزیابی خواهد کرد. با توجه به اینکه آزمون fpgee به زبان انگلیسی برگزار می‌شود، بنابراین شما حتماً باید تسلط کامل به این زبان داشته باشید. مواد آزمون شامل علوم پایه زیست پزشکی، داروسازی اجتماعی اداری و رفتاری، علوم دارویی و علوم بالینی است. سوالات آزمون ۲۵۰ سوال است که در ۵ ساعت و نیم برگزار خواهد شد. در صورتی که حداقل نمره را به دست آوردید، می‌توانید برای دریافت مجوز کار در کشور آمریکا اقدام نمایید. لازم به ذکر است افرادی که قبول می‌شوند، یک گواهی با اعتبار ۵ ساله دریافت خواهند کرد. بعد از ۵ سال اعتبار این گواهی به اتمام می‌رسد و شما مجدداً باید در آزمون شرکت کنید.

چگونگی دریافت اقامت داروسازان در آمریکا

قطعاً هدف از مهاجرت داروسازان به آمریکا این است که در نهایت اقامت دائم این کشور را به دست بیاورند. برای دریافت اقامت دائم در کشور آمریکا از طریق داروسازی باید مراحل زیر سپری گردد:

دریافت جاب آفر در کشور آمریکا

شما ابتدا باید حمایت مالی کارفرمای متعلق به ایالات متحده آمریکا را دریافت کرده باشید.

دریافت مجوز کار

اکنون کارفرما باید مراحلی را سپری کند تا بتواند با صدور گواهینامه کار، به وزارت کار ایالات متحده آمریکا ثابت نماید به نیروی خارجی نیاز دارد.

درخواست ویزای مهاجرت

بعد از اینکه گواهی کار کارفرما مورد تایید قرار گرفت، شما می‌توانید برای درخواست ویزای مهاجرت اقدام نمایید. کارفرما باید این کار را برای شما انجام دهد. در زمان تکمیل فرم درخواست ویزای مهاجرت مشخص می‌شود که کارفرما صلاحیت مالی برای حمایت از داروساز را دارد یا خیر.

تکمیل فرم تنظیم وضعیت

بعد از اینکه ویزای مهاجرت در اختیار داروساز قرار می‌گیرد، اکنون داروساز باید وضعیت خود را مشخص کند. به این معنا که اگر با ویزای غیر مهاجرتی وارد کشور آمریکا شده‌ است، باید این ویزا را به ویزای B2  یا  B3 تبدیل نماید. برای این منظور باید فرم  I-485 را تکمیل نموده و در اختیار اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالت متحده آمریکا قرار دهند.

انجام آزمایشات بیومتریک

در مرحله آخر برای دریافت اقامت دائم داروسازی در کشور آمریکا، شما باید انگشت‌نگاری و یکسری معاینات پزشکی را انجام دهید تا مشخص شود که از نظر جسمی مشکلی ندارید.

در پایان

پیشنهاد ما این است که برای مهاجرت به عنوان یک داروساز به کشور آمریکا، به سراغ موسساتی بروید که سابقه درخشانی در زمینه مهاجرت داروسازان به آمریکا دارند. موسسه چاوش مهاجر در تمامی مراحل همانند یک حامی قوی در کنار شما خواهد بود تا با خیال راحت بتوانید ویزای مهاجرت به کشور آمریکا را به دست آورده و سریعاً همراه با خانواده وارد کشور آمریکا شوید.

جهت برقراری تماس با این مجموعه به صفحه تماس با ما در وبسایت موسسه مراجعه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *