داروسازی در آمریکا

داروسازی به عنوان یکی از رشته‌های تاپ، همیشه متقاضیان زیادی دارد. همچنین با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشگاه‌های برتر دنیا در آمریکا هستند، به همین دلیل خیلی از دانشجویان دوست دارند برای رشته داروسازی در دانشگاه‌های این کشور پذیرش بگیرند. در این صورت مدرکی به دست خواهند آورد که بسیار معتبر است و با استفاده از آن می‌توانند هم در آمریکا و هم در سایر کشورهای توسعه یافته، شغل پردرآمدی داشته باشند.

اما لازم است بدانید که تحصیل در آمریکا به همین سادگی‌ها امکان پذیر نیست و مسیر دشواری در مقابل شما قرار دارد. شما باید شرایط و مدارک لازم از جمله مدرک آزمون‌های ورودی، مدرک زبان و تمکن مالی مورد نیاز را داشته باشید تا بتوانید پذیرش دانشگاه‌های این کشور را دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا در رشته داروسازی، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

آشنایی با دوره تحصیلی رشته داروسازی در آمریکا

پیش از هر چیزی لازم است شما با روند تحصیلی رشته داروسازی در کشور آمریکا آشنا شوید. داروسازی در ایران در یک دوره پیوسته و 7 ساله به دانشجویان ارائه می‌شود اما در کشور آمریکا شرایط به این صورت نیست. در این کشور ابتدا شما باید یک دوره کارشناسی چهارساله را پشت سر بگذارید که در این دوره بیشتر به مباحث تئوری حوزه داروسازی پرداخته می‌شود. همچنین موارد لازم در مورد علوم پایه پزشکی که در زمینه داروسازی به آن نیاز دارید را نیز در این چهار سال فرا خواهید گرفت. پس از این، دوره کارشناسی ارشد داروسازی شروع می‌شود که در بهترین حالت 2 سال طول می‌کشد تا مدرک آن را دریافت کنید.

بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد داروسازی، واجد شرایط ورود به مقطع دکترای حرفه‌ای داروسازی خواهید بود که یک دوره 4 ساله است. بنابراین برای به دست آوردن مدرک دکترای این رشته در دانشگاه‌های آمریکا، حداقل باید 10 سال تحصیل کنید. یک سال از تحصیل شما نیز مربوط به دوره‌های کارآموزی می‌شود که تعداد آنها 6 یا 7 عدد می‌باشد و برای هر کدام باید 6 هفته به داروخانه یا آزمایشگاه بروید تا مهارت‌های عملی لازم را در حوزه کاری خود بیاموزید.

شرایط تحصیل در رشته داروسازی در آمریکا

واقعیت این است که کشور آمریکا شرایط خیلی سختی را برای پذیرش دانشجو در رشته داروسازی دارد‌. علت این موضوع این است که دانشگاه‌های آمریکا، ظرفیت محدودی برای رشته داروسازی دارند اما تقاضا برای ورود به این رشته به شدت بالا است. به همین دلیل است که برخی از دانشگاه‌های داروسازی، ظرفیت اندک خود را به دانشجویان آمریکایی اختصاص می‌دهند و دانشجوی بین المللی پذیرش نمی‌کنند.

اما با این وجود، برخی دانشگاه‌ها و موسسات در یک فضای شدیدا رقابتی، اجازه تحصیل تعداد کمی از دانشجویان بین المللی را صادر می‌کنند. دانشجویان باید شرایط لازم را فراهم کرده باشند که در بین این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نمره GRE

GRE یک آزمون است که برای پذیرش گرفتن در دانشگاه‌های بین المللی، متقاضی به آن نیاز دارد. اکثر دانشگاه‌های داروسازی در آمریکا نیز شرایط شما در این آزمون را ملاک تصمیم گیری قرار می‌دهند. در آزمون GRE، سوالات مختلفی در زمینه تحلیل مسائل، درک مطلب، مقاله نویسی و… وجود دارند که مهارت شما را می‌سنجند.

دانشگاه‌های آمریکا معمولا یک حداقل نمره را برای این آزمون تعریف می‌کنند که 150 است و در صورتی که نمره کل شما کمتر از این عدد باشد، نمی‌توانید پذیرش تحصیلی آن دانشگاه را دریافت کنید. همچنین برخی دیگر از دانشگاه‌ها حداقل نمره‌ای را در نظر نمی‌گیرند و در بین درخواست کنندگان، کسانی را انتخاب می‌کنند که نمرات بالاتری به دست آورده باشند. بنابراین بهتر است پیش از اقدام برای شرکت در این آزمون، شرایط دانشگاه مدنظر خود را در این زمینه بررسی کنید.

نمره gpa

شرط بعدی برای ورود به رشته داروسازی در دانشگاه‌های آمریکایی این است که نمره gpa شما بالای 3.0 باشد. نمره gpa با توجه به معدل شما تعیین می‌شود به این صورت که نمرات عددی کسب شده توسط شما ابتدا به نمرات حروفی A و B و… تبدیل می‌شوند و سپس این نمرات حروفی یکی از درجات نمره gpa را بین 0 تا 4 دریافت می‌کنند. در نهایت میانگین این نمرات با توجه به تعداد واحد‌های درسی برای هر نمره، تعیین می‌شود و نمره gpa نهایی به دست می‌آید. برای تحصیل در رشته داروسازی در آمریکا معمولا دانشگاه‌ها نمره بالای 3 را درخواست می‌کنند.

نمره زبان

دروس رشته داروسازی در دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند و به همین دلیل واجب است که متقاضی این رشته حتما از تسلط بالایی در این زمینه برخوردار باشد. برای پشت سر گذاشتن این شرط، لازم است در یک آزمون معتبر شرکت کرده و نمره بالایی را در آن کسب کنید. شرکت در یکی از این آزمون‌ها مثلا آزمون آیلتس یا تافل یا… کفایت می‌کند. حداقل نمره تعیین شده برای آزمون آیلتس 6.5 و برای تافل برابر با 80 می‌باشد.

تمکن مالی

کسی که قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا را دارد، باید نشان دهد می‌تواند هزینه خود را در طول تحصیل در این کشور تامین کند. به همین دلیل، برای گرفتن پذیرش و صدور ویزا، باید مدارک تمکن مالی را ارائه دهید.

تمکن مالی مورد نیاز بستگی به شهریه دانشگاه و ایالتی که در آن زندگی می‌کنید، خواهد داشت. معمولا این مبلغ برابر با هزینه شهریه به علاوه 18 تا 20 هزار دلار برای یک سال است. برای اطلاع از میزان شهریه، باید به سایت دانشگاه انتخابی خود مراجعه کنید.

تحصیل در آمریکا

مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا با رشته داروسازی

مهاجرت تحصیلی به آمریکا به صورت قانونمند و با پروسه از پیش تعیین شده‌ای انجام می‌شود و این موضوع برای رشته داروسازی نیز وجود دارد. برای اینکه تحصیل در رشته داروسازی در آمریکا را شروع کنید، باید به صورت قدم به قدم پیش بروید و مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  • ابتدا باید از یک دانشگاه که رشته داروسازی را ارائه می‌دهد، پذیرش تحصیلی بگیرید. این کار با ثبت درخواست در سایت دانشگاه مقصد و ارائه مدارک قابل انجام است.
  • در ادامه باید آزمون‌های ورودی دانشگاه را پشت سر بگذارید و نمرات لازم را در این آزمون‌ها به دست آورید.
  • اگر درخواست شما پذیرفته شود، در قدم بعدی می‌توانید برای دریافت ویزا اقدام کنید. دریافت ویزا شرایط متفاوتی نسبت به پذیرش تحصیلی خواهد داشت که باید این شرایط از جانب متقاضی فراهم شود.
  • سپس شما برای مصاحبه حضوری با آفیسر باید خود را به سفارت آمریکا برسانید. در مصاحبه، سوالات مختلفی از شما پرسیده می‌شود و باید آمادگی بالایی داشته باشید تا توضیحات لازم را در اختیار مامور سفارت قرار دهید.
  • در نهایت اگر مشکلی در پرونده شما تشخیص داده نشود، ویزای تحصیلی برای رشته داروسازی در آمریکا برای شما صادر خواهد شد که با استفاده از آن می‌توانید مهاجرت تحصیلی به آمریکا را عملی کنید.

مدارک لازم برای تحصیل در رشته داروسازی آمریکا

در این قسمت، مهم‌ترین مدارکی که برای مهاجرت به آمریکا و تحصیل در رشته داروسازی در این کشور به آنها نیاز پیدا می‌کنید را برای شما آورده‌ایم:

  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • رزومه یا CV
  • چند توصیه نامه
  • مدرک زبان معتبر
  • مدارک هویتی مثل پاسپورت و کارت ملی
  • ریز نمرات ترجمه شده
  • نمره GRP و GRA
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی تمکن مالی
  • رضایت نامه (متقاضیان زیر سن قانونی 18 سال)
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی

در پایان

همانطور که در قسمت‌های قبلی اشاره کردیم، برای اخذ پذیرش تحصیلی در رشته داروسازی در آمریکا، مسیر پر چالش و سختی در مقابل شما قرار دارد. کارشناسان موسسه مهاجرتی چاوش مهاجر با تجربه بالایی که دارند، می‌توانند در این مسیر ناهموار شما را همراهی کنند تا به هدف نهایی خود برسید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد تحصیل در رشته داروسازی در کشور آمریکا می‌توانید هم اکنون با مشاوران چاوش مهاجر تماس حاصل نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *