مقایسه اکسپرس اینتری و اسکیل ورکر کانادا

کیفیت بالای زندگی، اقتصاد در حال توسعه و شرایط تحصیلی بسیار عالی، سه ویژگی مهمی هستند که باعث شده سالانه افراد زیادی از جهان به خصوص ایران به کشور کانادا مهاجرت کنند. در یک سال اخیر نیز میزان استقبال کشور کانادا از ایرانی‌ها افزایش یافته و در نتیجه مردم ما می‌خواهند از این فرصت برای ورود به کشور کانادا استفاده کنند. روش‌های مهاجرتی زیادی وجود دارد که در این مطلب کارشناسان ما در مؤسسه چاوش مهاجر می‌خواهند روش اکسپرس اینتری و روش اسکیل ورکر را برای مهاجرت به کانادا مقایسه نمایند. پس حتماً تا آخر این مطلب ما را همراهی کنید.

مهاجرت به کانادا با برنامه اسکیل ورکر

برای کسانی که قصد دارند از روش مهاجرت کاری به کانادا برای ورود به این کشور استفاده کنند ما برنامه‌هایی همانند اسکیل ورکر را به آن‌ها پیشنهاد می‌کنیم. جالب است بدانید که کشور کانادا علی رغم توسعه زیاد و داشتن نیرو‌های متخصص، هنوز هم در برخی از زمینه‌های شغلی با کمبود نیرو مواجه بوده و همین موضوع باعث می‌شود که سرعت پیشرفت اقتصاد این کشور پایین بیاید. به همین دلیل شرایط را برای مهاجرت کاری به کانادا تسهیل کرده تا مردم بتوانند براساس تخصص و شرایط خود وارد کشور کانادا شوند. در برنامه اسکیل ورکر جهت تعیین صلاحیت افراد متقاضی برای مهاجرت کاری به کانادا، چند فاکتور مورد بررسی قرار می‌گیرد که عبارتند از:

  • سن فرد متقاضی
  • میزان تحصیلات او و در نتیجه تخصص دانشگاهی
  • وضعیت تاهل
  • تجربه کاری و مدت زمان فعالیت در حوزه کاری خود
  • داشتن یک کارفرما و در نتیجه پیشنهاد شغلی معتبر
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی
  • مهارت در یکی از شغل‌های خاص در کشور کانادا

زمانی که شما با برنامه اسکیل ورکر درخواست خود برای مهاجرت به کانادا را ثبت می‌کنید براساس فاکتور‌هایی که گفته شد امتیاز‌بندی برای شما انجام خواهد گرفت. در صورتی که بتوانید حداقل امتیاز ۶۷ را از 100 امتیاز به دست بیاورید ویزای کار از طریق اسکیل ورکر برای شما صادر خواهد شد.

مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری

اکسپرس اینتری در واقع یک سامانه اینترنتی است که شما می‌توانید با کمک برنامه‌های فدرال کشور کانادا جهت مهاجرت به این کشور اقدام نمایید. این برنامه‌ها شامل اسکیل ترید یا برنامه تجارت ماهر فدرال، اسکیل ورکر یا برنامه کارگران ماهر فدرال، مهاجرت استانی کانادا یا برنامه نامزد‌های استانی و تجربه کار کانادایی یا کلاس تجربه کانادا است. در ادامه این برنامه‌ها را بررسی خواهم کرد:

 برنامه کارگران ماهر فدرال

کارگرانی که تجربه کاری بسیار حرفه‌ای و طولانی مدت در یک زمینه شغلی داشته باشند می‌توانند از طریق این برنامه برای دریافت ویزای کاری کانادا اقدام کنند. مهمترین شرایط شرکت در این برنامه شامل:

  • داشتن سطح بالایی از مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح ۷
  • سابقه شغلی در مشاغل مدیریتی، مشاغل حرفه‌ای، مشاغل فنی و مشاغلی که به دیپلم کالج یا دوره‌های کارآموزی نیاز دارند.
  • همچنین یک سال تجربه کاری مداوم در ۱۰ سال گذشته است.

 برنامه تجارت ماهر فدرال

متقاضیان برای شرکت در این برنامه باید نمره مربوط به مهارت زبان خود را ارائه نموده، سابقه شغلی در زمینه مشاغل فنی داشته باشند؛ دو سال تجربه کاری در ۵ سال اخیر برای فرد متقاضی در زمینه تخصصی او ثبت شده باشد و از طرف دیگر چنین فردی باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از یک شرکت کانادایی دریافت کرده و گواهینامه ارائه کند که نشان می‌دهد مهارت و صلاحیت لازم در حرفه خود را دارد.

 برنامه تجربه کانادایی

اگر شما کارگری هستید که تجربه کار در کانادا را دارید در صورتی که بتوانید نمره زبان انگلیسی و فرانسوی را کسب کردید و یک سال سابقه کار در کانادا در سه سال اخیر داشته باشید به راحتی می‌توانید در این برنامه شرکت کنید و اقامت کانادا را به دست بیاورید.

 برنامه نامزد‌های استانی

این برنامه این امکان را برای استان‌ها فراهم می‌کند که براساس نیاز به نیروی کاری خود بتوانند از بین متقاضیان خارج از کشور انتخاب بسیار خوبی داشته باشند. بنابراین این برنامه توسط استان‌ها مدیریت شده و در نهایت نتیجه توسط آن‌ها اعلام می‌گردد.

مقایسه بین برنامه اکسپرس اینتری و اسکیل ورکر در مهاجرت به کانادا

1- همانگونه که از نام عبارت اکسپرس اینتری مشخص است این برنامه امکان ورود فوری را به کشور کانادا فراهم کرده و از سال ۲۰۱۵ توسط کشور کانادا معرفی گردید. بنابراین اولین تفاوت اکسپرس اینتری با اسکیل ورکر این است که پروسه انجام مهاجرت توسط برنامه اسکیل ورکر طولانی بوده و از آنجایی که سالانه تعداد متقاضیان برای مهاجرت کاری به کانادا افزایش می‌یابد به همین دلیل برنامه اکسپرس اینتری تعریف شده است تا متقاضیانی که واجد شرایط برای استفاده از برنامه اکسپرس اینتری هستند هر چه زودتر بتوانند به کشور کانادا وارد گردند.

2- در هر دو روش شما باید حداقل شرایط برای تعیین صلاحیت را داشته باشید و اگر امتیاز شما از ۶۷ کمتر شد نمی‌توانید از طریق مهاجرت کاری وارد کشور کانادا شوید.

3- لازم است بدانید که در برنامه اسکیل ورکر فقط یکبار امتیازدهی برای شما انجام می‌شود ولی در روش اکسپرس اینتری بعد از امتیازدهی اولیه شما وارد مرحله دوم می‌شوید که در این مرحله سطح امتیاز از ۱۲۰۰ محاسبه خواهد شد. تنها افرادی می‌توانند از طریق برنامه اکسپرس اینتری به کشور کانادا وارد شوند که حداقل امتیاز ۴۵۰ را به دست بیاورند. مسلماً هر چه امتیاز شما بالاتر باشد شانس دریافت ویزای کار مهاجرت به کانادا برای شما بیشتر خواهد شد.

4- یکی از شرایط مهم برای روش اکسپرس اینتری که در روش اسکیل ورکر زیاد مورد توجه قرار نمی‌گیرد بحث سابقه کاری فرد در ۱۰ سال اخیر است. افرادی که در ۱۰ سال اخیر در یک حوزه کاری فعالیت داشته باشند و یا حداقل یک سال سابقه کاری پیوسته برای آن‌ها در یک زمینه کاری ثبت شده باشد شانس بیشتری برای برنده شدن در برنامه اکسپرس اینتری خواهند داشت.

5- تفاوتی نمی‌کند که روش اکسپرس اینتری را انتخاب کرده‌اید و یا می‌خواهید با اسکیل ورکر به کشور کانادا وارد شوید. در هر حالت اگر تمکن مالی داشته باشید نیازی به پیشنهاد کاری از طریق کارفرما نخواهد بود.

سخن پایانی

در صورتی که به فکر مهاجرت کاری به کانادا هستید و نمی‌دانید که کدام یک از برنامه‌های کاری برای شما مناسب است می‌توانید با تیم چاوش مهاجر در ارتباط باشید. کارشناسان ما و وکلای حرفه‌ای در این مؤسسه سابقه زیادی در زمینه انواع مهاجرت به کشور‌های مختلف دارند. به خصوص اینکه کانادا به عنوان یک کشور مورد علاقه در بین ایرانیان شناخته شده و به همین دلیل سالانه افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. بنابراین چاوش مهاجر به صورت حرفه‌ای در زمینه مهاجرت به کانادا به خصوص مهاجرت کاری به کشور کانادا فعالیت داشته و شما می‌توانید تمامی مسئولیت برای انجام امور مهاجرتی خود را به کارشناسان ما بسپارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *