ثبت شرکت در آمریکا

ثبت شرکت در آمریکا به عنوان یک روش مهاجرتی به این کشور معرفی می‌شود و بسیاری از افراد توانسته‌اند با این مسیر به اقامت آمریکا برسند. البته در همین ابتدا لازم است به شما بگوییم که ثبت شرکت به تنهایی باعث نخواهد شد که شما اقامت دائم ایالات متحده را به دست آورید و در حقیقت این روش یک مسیر غیر مستقیم برای مهاجرت دائم به آمریکا می‌باشد.

کسی که شرکت خود را در آمریکا تأسیس کند، بنا به دلایل کاری نیاز است که در این کشور حضور باید و یه همین دلیل اجازه فعالیت تجاری در حوزه شرکت خود را خواهد داشت. در ادامه شما قادر خواهید بود از سایر مسیرهای مهاجرتی به صورت راحت‌تری استفاده ببرید تا مسیر مهاجرت به آمریکا را نهایی کنید. البته اگر ثبت شرکت شما با سرمایه گذاری همراه شود، شرایط متفاوتی اتفاق می‌افتد و در این صورت با دریافت ویزای طلایی آمریکا بعد از دوسال مقیم این کشور خواهید شد. برای آشنایی با شرایط ثبت شرکت در کشور آمریکا و دریافت مشاوره در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری، در ادامه همراه ما باشید.

انواع ثبت شرکت در آمریکا

متقاضیان ثبت شرکت در ایالات متحده آمریکا لازم است بدانند که شرکت‌های این کشور انواع مختلفی دارند و هر کدام از آنها در یکی از دسته‌های زیر قرار می‌گیرند:

شرکت‌های مشارکتی

  • در این نوع شرکت‌ها نوعی شراکت قانونی بین دو یا چند نفر وجود دارد.
  • این شرکت‌ها به سه شکل عمومی، مشارکت محدود یا تضامنی و مشارکت با مسئولیت محدود تعریف می‌شوند.
  • در نوع عمومی مشارکت، باید سهم هر شخص، تاثیر مدیریتی او و همچنین بهره از سود و زیان به صورت واضح مشخص شود.
  • نوع دوم مشارکت با مسئولیت محدود مثل موارد تضامنی است و انعطاف پذیری بیشتری را در مدیریت در دسترس قرار می‌دهد.
  • برخی از مسئولیت‌ها در شرکت با مسیئولیت محدود مختص تمام شرکا می‌باشد.
  • نوع سوم که مشارکت محدود یا LP نام دارد، شامل قوانین هر دو نوع شراکت عمومی و مسئولیت محدود می‌شود.

شرکت‌های مالکیت انحصاری

  • مرسوم‌ترین شرکت‌ها در بین مجموعه‌های آمریکایی به شمار می‌روند.
  • با این نوع ثبت شرکت در آمریکا، کنترل کامل بیزینس تنها بر عهده یک شخص قرار خواهد گرفت.
  • معمولاً کمترین سخت گیری را برای ثبت چنین شرکت‌هایی مشاهده می‌کنیم.

شرکت‌های سهامی

  • شرکت‌های سهامی آمریکایی سهام خود را به فروش می‌رسانند و باید با توجه به منافع سهامداران فعالیت کنند.
  • برای ثبت این نوع از شرکت‌ها در آمریکا به بودجه بیشتری نیاز است.
  • شرکت‌های سهامی به سه گروه C crop ،S crop و B crop تقسیم می‌شوند.

 شرکت‌های بازرگانی

  • این نوع از شرکت‌های آمریکایی به دو شکل تجاری و معاملاتی قابل ثبت هستند.
  • شرکت بیزینسی یا همان بازرگانی، می‌تواند توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی ثبت شود.
  • سازمان‌های خیریه می‌توانند برای پیشبرد اهداف معاملاتی خود از این نوع ثبت شرکت در آمریکا استفاده کنند.

اقامت در آمریکا با ثبت شرکت

کسانی که می‌خواهند با ثبت شرکت در آمریکا به این کشور مهاجرت کنند، مسیر سختی را پیش رو خواهند داشت. بیشتر سختی این مسیر به تحریم‌های بانکی و عدم انتقال مالی بین ایران و آمریکا مربوط است که اگر از آن عبور کنید شانس دریافت اقامت آمریکا را به دست می‌آورید. نکته مهم در مورد نوع اقامت ارائه شده برای سرمایه گذاران این بخش است که به صورت موقت می‌باشد.

اداره مهاجرت آمریکا به موسسان مهاجر، اقامت موقت یک ساله و مشروط اعطا می‌کند که تا 7 سال قابلیت تمدید دارد. البته برای اینکه بتوانید اقامت خود را تمدید نمایید، نیاز است شرایط لازم برای این کار را فراهم سازید. در این بازه زمانی هفت ساله فرصت خواهید داشت که از طریق روش‌های دیگر برای اخذ اقامت دائم تلاش کنید.

چاوش مهاجر

شرایط اصلی ثبت شرکت در آمریکا

پیش از اینکه برای ثبت شرکت در کشور آمریکا اقدام کنید، بهتر است شرایط دریافت اقامت از این روش را بشناسید. در این صورت می‌توانید با توجه به شرایط تعریف شده پیش بروید و مهاجرت به آمریکا را عملی کنید. از جمله شرایط اصلی اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در این کشور می‌توان نگاهی به مورد زیر انداخت:

  • شرکت باید در کشور دیگری فعال بوده و در واقع مدیر شرکت قصد توسعه آن در آمریکا را داشته باشد.
  • کشور اصلی شرکت باید به تبادلات تجاری با آمریکا بپردازد.
  • شرط فعال بودن شرکت، حداقل فعالیت یک ساله آن در باره زمانی سه ساله اخیر است.
  • مدیر شرکت موظف به موجود کردن شرکت خود و تاسیس آن در آمریکا خواهد بود.
  • نیاز است این شرکت شعبه مشابهی در آمریکا داشته باشد.
  • فرد متقاضی باید از شرایط و شایستگی مدیریتی برخوردار باشد.

ویزاهای ثبت شرکت در آمریکا

ویزای E2 به عنوان ویزای ثبت شرکت در کشور آمریکا معرفی می‌شود اما این ویزا مخصوص کشورهایی است که روابط تجاری گسترده با آمریکا داشته باشند و ایرانی‌ها نمی‌توانند برای اخذ آن درخواست دهند.  یک فرد با ملیت ایرانی تنها در صورتی مجاز به اخذ ویزای ثبت شرکت E2 خواهد بود که پاسپورت کشور دیگری را داشته باشد که آمریکا آن کشور را به لحاظ روابط تجاری تایید کند.

ویزای طلایی گزینه دوم برای ثبت شرکت در آمریکا است که همان ویزای EB-5 می‌باشد و ایرانیان هم می‌توانند برای دریافت آن اقدام کنند. اخذ ویزای EB-5 یک اقامت موقت دو ساله را به شما می‌دهد اما در پایان این زمان می‌توانید با تامین شرایط مورد نیاز، اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را به دست آورید.

 سرمایه گذاری در آمریکا با ویزای EB-5 نیاز به تمکن مالی چشمگیری دارد که مدارک آن باید از طرف متقاضی ارائه شوند. از اصلی‌ترین مواردی که در مورد ویزای EB-5 وجود دارد این است که مدیر شرکت باید برای ده شهروند آمریکایی جایگاه شغلی مناسب در نظر بگیرد و حقوقی متناسب با قوانین وزارت کار آمریکا برای آنها تعریف نماید.

ثبت شرکت در آمریکا چقدر طول می‌کشد؟

اگر با روند تاسیس شرکت در آمریکا و قوانین حاکم بر این حوزه آشنا باشید، زمان زیادی برای اجرایی کردن ایده خود نیاز ندارید. به طور کلی بین چند روز تا نهایتاً دو هفته طول می‌کشد تا شما مدارک لازم برای ثبت شرکت را گردآوری کنید. بعد از این باید سراغ تشکیل پرونده در آژانس دولتی بروید که بسته به نوع شرکت و محل تاسیس آن حدوداً یک یا دو هفته طول می‌کشد. سپس درخواست شما به ثبت می‌رسد و پردازش‌های لازم آغاز می‌گردد که ممکن است چند روزه پایان یابد یا به دلیل نقص پرونده یا موارد خاص، چندین ماه زمان لازم داشته باشد. به صورت میانگین برای به نتیجه رساندن یک پرونده استاندارد، منطقی است که پروسه تقریباً 5 ماهه را متصور باشید.

دریافت مشاوره ثبت شرکت در آمریکا از چاوش مهاجر

همانطور که در بخش‌های قبلی نیز اشاره کردیم، ثبت شرکت در کشور آمریکا کار سختی نیست اما مهاجرت از این طریق به آمریکا نیاز به کسب اطاعات دقیق در این حوزه خواهد داشت. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از مشاوران مرکز چاوش مهاجر کمک بگیرید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند. تجربه نشان می‌دهد که هر چقدر شما سرمایه بیشتری برای مهاجرت به آمریکا از طریق تاسیس شرکت در نظر گرفته باشید، احتمال موفقیت پرونده مهاجرتی شما بیشتر خواهد شد. فارغ از این موضوع، داشتن سوابق مدیریتی برای اداره شرکت در آمریکا ضروری است و نکات طلایی مشاوران چاوش مهاجر می‌توانند کلید راه شما باشند. بهتر است وقت را تلف نکنید و هم اکنون با کارشناسان چاوش مهاجر تماس بگیرید تا از همین لحظه اقدامات لازم برای ثبت شرکت شما در آمریکا را در کنار هم آغاز کنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *